Driebergen

Buitenplaats de Bergse Bossen

Fine Hotels & Suites heeft Molsbergen Development gevraagd haar te ondersteunen in het herontwikkelen en uitbreiden van het hotel. Het hotel ligt midden in het groen van de Utrechtse Heuvelrug en is omringd door prachtige natuur. Door de centrale ligging van Buitenplaats de Bergse Bossen wordt het hotel doordeweeks met name gebruikt als conferentieruimte en […]

Fine Hotels & Suites heeft Molsbergen Development gevraagd haar te ondersteunen in het herontwikkelen en uitbreiden van het hotel.

Het hotel ligt midden in het groen van de Utrechtse Heuvelrug en is omringd door prachtige natuur. Door de centrale ligging van Buitenplaats de Bergse Bossen wordt het hotel doordeweeks met name gebruikt als conferentieruimte en in het weekend voor toeristische doeleinden. Met het oog op de toekomst ziet Fine Hotels & Suites mooie kansen om Buitenplaats de Bergse Bossen persoonlijker, sfeervoller en kwalitatiever te maken zodat het hotel in de toekomst nog aantrekkelijker wordt voor zakelijke- en weekendbezoekers.

Molsbergen Development is gevraagd om samen met Fine Hotels & Suites het concept verder uit te werken en de ontwikkeling te begeleiden.