Grootste binnenstedelijke sportwinkel in Nederland in Cool63

Decathlon, de grootste sportretailer van de wereld, huurt circa 5.000 m2  in gebouw Cool63 aan de Coolsingel in Rotterdam. Decathlon directeur Eric Bodhuin is zeer content met deze nieuwe vestiging: “Nederlanders houden van sport en Decathlon houdt van Nederland. Het is onze missie om sport voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. We kijken er naar uit om vanaf de zomer ook een belangrijk deel van Zuid-Holland als Decathlon klant te kunnen bereiken.”

Decathlon, de grootste sportretailer van de wereld, en Rabo Vastgoedgroep hebben een huurovereenkomst getekend voor de huur van  circa 5.000 m2  in gebouw Cool63 aan de Coolsingel in Rotterdam. Naar verwachting zal deze vestiging in het tweede kwartaal van 2016 open gaan voor het publiek. De winkel van deze van oorsprong Franse retailer, met haar entree op de hoek van de Kruiskade en de Coolsingel, is gesitueerd op de eerste en tweede verdieping en biedt een assortiment ten behoeve van 65 verschillende sporten.

Rabo Vastgoedgroep en Decathlon hebben een langjarige huurovereenkomst afgesloten. De opening van dit grote filiaal van Decathlon sluit aan bij de ambitie van Rotterdam om de Coolsingel als winkelgebied te versterken. “Decathlon is een grote publiekstrekker voor de Coolsingel en daarmee een belangrijke aanjager voor het gebied”, aldus Mischa Molsbergen, projectdirecteur Cool63.

Decathlon directeur Eric Bodhuin is zeer content met deze nieuwe vestiging: “Nederlanders houden van sport en Decathlon houdt van Nederland. Het is onze missie om sport voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. We kijken er naar uit om vanaf de zomer ook een belangrijk deel van Zuid-Holland als Decathlon klant te kunnen bereiken.”

Cool63

Cool63 is begin dit jaar opgeleverd en omvat naast circa 15.000 m2 retail en horecaruimte, circa 5.000 m2 kantoren en 15 stadsvilla’s. Het voormalige gebouw van de Slavenburg’s bank is ingrijpend gerenoveerd en getransformeerd tot een gebouw met functies die bijdragen aan de levendigheid in dit deel van het centrum van Rotterdam.

Decathlon

Decathlon is wereldwijd de grootste sportretailer met meer dan 900 winkels in 24 landen. In Nederland heeft Decathlon winkels in Amsterdam, Kerkrade, Best, Apeldoorn en Leeuwarden.

Rabo Vastgoedgroep

Rabo Vastgoedgroep behoort tot de grotere vastgoedondernemingen in Europa. Buiten Nederland is Rabo Vastgoedgroep actief in Frankrijk en Duitsland. Bedrijven die deel uitmaken van Rabo Vastgoedgroep zijn BPD en Bouwfonds Investment Management. Rabo Vastgoedgroep is onderdeel van de Rabobank Groep.