1.000 m² extra event space voor nhow Rotterdam

Wegens groot succes 1.000 m² extra ruimte voor events in nhow.

Mischa Molsbergen, Projectdirecteur De Rotterdam: “Deze verdubbeling van de congres en event space is de bevestiging van het succes van het nhow hotel in De Rotterdam en de grote aantrekkingskracht van het gebouw als geheel.

De Rotterdam heeft een huurovereenkomst gesloten met NH Hoteles, moederbedrijf van het nhow hotel in De Rotterdam, voor nog eens circa 1.000 m²  op de 6e verdieping. Daarmee breidt nhow hotel haar congres en event space in De Rotterdam uit tot een totaal van circa 2.000 m². OMA/Rem Koolhaas is opnieuw door het nhow hotel aangesteld als architect voor het interieur van wat ‘The Loft’ zal gaan heten. Naar verwachting zal de ruimte m.i.v. 1 april 2016 in gebruik genomen worden.

Sinds de opening van het nhow hotel in januari 2014 is de huidige 1.000 m² aan congresruimte bijna permanent volgeboekt. De locatie, de uitstekende faciliteiten en het gebouw blijken een enorme aantrekkingskracht te hebben op gasten uit binnen- en buitenland die op zoek zijn naar een vernieuwende evenementenlocatie. Om nog beter in die behoefte te kunnen voorzien, heeft nhow hotel besloten ‘The Loft’ te openen; een volledig open ruimte die, geheel afhankelijk van de wensen van de klant, elke keer compleet anders gestyled en ingericht kan worden.

Mischa Molsbergen, Projectdirecteur De Rotterdam: “Deze verdubbeling van de congres en event space is de bevestiging van het succes van het nhow hotel in De Rotterdam en de grote aantrekkingskracht van het gebouw als geheel. Met ‘The Loft’ krijgt De Rotterdam er opnieuw circa 1.000 m² ‘openbare ruimte’ bij waardoor we nog meer en verschillende groepen in De Rotterdam kunnen ontvangen. Een mooie ontwikkeling die bijdraagt aan de 24/7 dynamiek in deze verticale stad en een aanwinst voor Rotterdam en omstreken. ”