Molsbergen Development B.V. verkoopt namens Rabo Vastgoedgroep Cool63 aan Deka Immobilien Investment GmbH

Molsbergen Development B.V. verkoopt namens Rabo Vastgoedgroep Cool63 aan Deka Immobilien Investment GmbH  Rabo Vastgoedgroep heeft op 29 maart 2018 de koopovereenkomst getekend voor de verkoop van Cool63 aan Deka Immobilien Investment GmbH. Het multi-tenant gebouw met een totale oppervlakte van 19.600 m2 is gelegen aan de Coolsingel in het centrum van Rotterdam.   Cool63 […]

Molsbergen Development B.V. verkoopt namens Rabo Vastgoedgroep Cool63 aan Deka Immobilien Investment GmbH 

Rabo Vastgoedgroep heeft op 29 maart 2018 de koopovereenkomst getekend voor de verkoop van Cool63 aan Deka Immobilien Investment GmbH. Het multi-tenant gebouw met een totale oppervlakte van 19.600 m2 is gelegen aan de Coolsingel in het centrum van Rotterdam.

 

Cool63

Cool63 omvat 9.000 m2 kantoor, 10.600 m2 winkel- en horecaruimte. Cool63 is een multifunctioneel complex midden in het centrum van Rotterdam. De plint aan het Stadhuisplein biedt ruimte aan restaurants, het winkelaanbod is in gebruik bij Albert Heijn, Mado, Trainmore en de grootste binnenstedelijke Decathlon van Nederland.

Cool63 is in 2015 opgeleverd en beschikt voor de kantoren over een BREEAM EXCELLENT certificaat en is hiermee een van de meeste duurzame gebouwen in het centrum van Rotterdam.

Betrokken partijen

Rabo Vastgoedgroep is geadviseerd door Molsbergen Development (Asset manager), Pels Rijcken (juridisch) en Crowe Horwarth Foederer (fiscaal).