Rabo Vastgoedgroep verhuurt aan Blauw Research in Cool63

Molsbergen Development heeft in opdracht van de Rabo Vastgoedgroep de transactie begeleid met Blauw Research voor 1.051 m² in Cool63 aan de Coolsingel in Rotterdam.

Marktonderzoekbureau Blauw Research heeft een huurovereenkomst getekend voor 1.051 m² kantoorruimte in Cool63. Het multifunctionele gebouw is gelegen in de binnenstad van Rotterdam aan de Coolsingel, tegenover het stadhuis. Het is de verwachting dat de kantoorruimte in de eerste helft van 2018 door Blauw in gebruik zal worden genomen.

Jos Vink, CEO van Blauw Research:   ‘Deze locatie, pal tegenover het stadhuis is uniek.  Met ons nieuwe kantoor met dakterras en faciliteiten in Cool63, zoals fitness, winkels en restaurant bieden wij onze medewerkers een uitdagende werkplek en kunnen wij onze gasten ontvangen in een dynamische binnenstedelijke omgeving.’

Cool63 biedt een levendige mix aan functies. Zo huisvest het gebouw de kantoren van Bank of China en V&A advocaten, woningen, restaurants, het hippe fitnessconcept Trainmore, de grootste binnenstedelijke winkel van Decathlon en een onlangs geopende Albert Heijn volgens het nieuwe ‘city concept’. Dit maakt Cool63 een inspirerend werkplek waar zeven dagen per week dynamiek is.

Blauw Research is in deze transactie begeleid door CBRE.

Cool63 is een ontwikkeling van Rabo Vastgoedgroep. Molsbergen Development verzorgt namens Rabo Vastgoedgroep het asset- en ontwikkelingsmanagement van Cool63. BRiQ Real Estate heeft deze transactie begeleid namens de verhuurder.