Molsbergen Development verhuurt namens Rabo Vastgoedgroep aan Albert Heijn in Cool63

In opdracht van Rabo Vastgoedgroep heeft Molsbergen Development de verhuurtransactie met Albert Heijn begeleid voor circa 1.050 m2 op de begane grond van het project Cool63 aan de Coolsingel in Rotterdam.

Vandaag heeft namens de Rabo Vastgoedgroep Marnix Boessenkool (CFO Rabo Vastgoedgroep en Bouwfonds IM) een langjarige huurovereenkomst getekend met Albert Heijn, Anneke de Vries  (SVP Real Estate, Construction en Franchise Albert Heijn, Etos, Gall & Gall) voor circa 1.050 m2 op de begane grond aan de Coolsingel 63, tegenover het Stadhuis in Rotterdam. Albert Heijn zal hier een op de locatie aangepast assortiment aanbieden en gaat naar verwachting open in het derde kwartaal van 2017. Samen met de grootste binnenstedelijke vestiging van Decathlon, een bankshop van de Bank of China, restaurant Cornelis en sportclub Trainmore wordt met de komst van Albert Heijn verder invulling geven aan de publieke en levendige plint van Cool63.

 

Michael de Leur, Manager Expansion Real Estate & Construction van Albert Heijn: Deze locatie, pal tegenover het stadhuis en in hetzelfde gebouw als de vernieuwende Decathlon store, is uniek. Zeker ook omdat de Coolsingel, een van de hoofdaders van de stad, de komende jaren ingrijpend wordt getransformeerd tot een boulevard met veel meer ruimte voor voetgangers en fietsers. De hoeveelheid nieuwe woningen die in het centrum worden gerealiseerd en het gigantische succes van onze winkel in Calypso, maken dat wij alle vertrouwen hebben in deze locatie. Wij zullen ons  product op de  Cool63 een meer binnenstedelijk accent geven om aan de wensen van deze specifieke klantgroep te kunnen voldoen. We zoeken nog steeds naar goede plekken in binnensteden. De stadsconsument weet ons goed te vinden. We maken winkels altijd lokaal specifiek, in de binnenstad geven we ze een meer binnenstedelijk accent en dat zal dus ook in deze winkel terug te vinden zijn.

 

Medio mei werd bekend gemaakt dat ook sportclub keten Trainmore zich in Cool63 gaat vestigen. Deze 10e vestiging van dit Nederlandse bedrijf zal ook in het derde kwartaal van dit jaar open gaan voor het publiek.

 

Cool63

Cool63 bestaat uit  circa 9.500 m2 kantoor, 9.500 m2 winkel- en horecaruimte en 15 stadsvilla’s. Het voormalige gebouw van de Slavenburg bank is ingrijpend getransformeerd tot een gebouw met functies die bijdragen aan de levendigheid in dit deel van het centrum van Rotterdam.

 

Betrokken partijen

Cool63 is een ontwikkeling van Rabo Vastgoedgroep. Molsbergen Development verzorgt namens Rabo Vastgoedgroep het asset- en ontwikkelingsmanagement van Cool63. Briq collegiaal met CBRE, heeft deze transactie begeleid namens de verhuurder.