TrainMore tekent voor sportclub in Cool63

Molsbergen Development heeft in opdracht van de Rabo Vastgoedgroep de transactie begeleid met sportclubketen TrainMore voor 1.350 m2 in Cool63 aan de Coolsingel in Rotterdam.

Rabo Vastgoedgroep heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met sportclubketen TrainMore voor 1.350 m2 in Cool63 aan de Coolsingel in Rotterdam.

De vestiging is verdeeld over de begane grond, de mezzanine en de eerste verdieping. Naar verwachting zal TrainMore in september openen voor het publiek. De faciliteiten van TrainMore zijn complementair aan de andere huurders in Cool63 te weten Decathlon, Bank of China – kantoor en bankshop -, V&A advocaten en de horecaunit van Inbev. De vestiging in Cool63 is de tiende vestiging van het Nederlandse TrainMore.

Cool63 bestaat uit 9.500 m2 kantoor, 9.500 m2 winkel- en horecaruimte en vijftien stadsvilla’s. Het opgeheven MAB Development heeft het voormalige gebouw van de Slavenburg’s bank ingrijpend gerenoveerd en getransformeerd. Cool63 zit nu in de portefeuille van Rabo Vastgoedgroep. Molsbergen Development verzorgt namens Rabo Vastgoedgroep het asset- en ontwikkelingsmanagement van Cool63. CBRE en Briq hebben deze transactie begeleid namens Rabo. TrainMore werd geadviseerd door Appelhoven Vastgoedadviseurs.

TrainMore tekent voor sportclub in Cool63