Themadag BOSS

Met veel plezier hebben wij samen met IMP BV een themadag georganiseerd voor de BOSS studenten van de master Management in de Built Environment van de TU Delft. De dag begon met een bezoek aan het project Plesmanduin en een presentatie over onze samenwerking, gevolgd door een rondleiding door het monument en de bouwplaats. Na […]

Met veel plezier hebben wij samen met IMP BV een themadag georganiseerd voor de BOSS studenten van de master Management in de Built Environment van de TU Delft.

De dag begon met een bezoek aan het project Plesmanduin en een presentatie over onze samenwerking, gevolgd door een rondleiding door het monument en de bouwplaats.

Na een wandeling door het park bereikten wij ons volgende project Ypsilon Park. Hier was het tijd voor de studenten om aan de slag te gaan. In groepjes hebben de studenten gewerkt aan een case over de planuitwerking van Ypsilon Park en de samenwerking met verschillende partijen, met leuke en verrassende uitkomsten als resultaat. De dag werd onder het genot van een drankje afgesloten op het dakterras van Ypsilon Park.

Wij danken de studenten voor hun deelname en enthousiasme, en kijken terug op een leuke en geslaagde dag!